Van website tot kabels inhangen

Sinds 2004 verzorgt NMEDIA de ict support voor het Bevrijdingsfestival Overijssel in het Wezenlandenpark.

event-kabels-groot

Website en FIMS

We maakten de website voor het Bevrijdingsfestival en verzorgen de hosting. Voor en tijdens het festival nemen de bezoekers enorm toe. De website wordt dan tijdelijk naar een andere server verhuisd, zodat hier alle ruimte voor is. Vrijwilligers, leveranciers en artiesten kunnen zich via de website aanmelden via het door ons ontwikkelde systeem FIMS. Een online management- en registratietool voor de registratie van medewerkers en relaties. In dit systeem staan duidelijk de werkdagen, gegevens en bijzonderheden opgeslagen van alle vrijwilligers. Maar ook de accreditatie is perfect te regelen. Aan het systeem zit ook een nieuwsbriefsysteem gekoppeld, zodat (groepen) vrijwilligers snel, laagdrempelig en eenvoudig te mailen zijn.

Internet voor organisatie, pers, munt- en pinautomaten

Vanuit één centraal punt leggen we door middel van militaire glasvezelkabel en outdoor stp kabel op verschillende punten internetverbindingen aan, zodat de organisatie, de deelprojecten, alle betaal- en muntautomaten en de pers toegang heeft tot internet.

Glasvezel voor snel en betrouwbaar internet

Onze glasvezelring over het hele terrein wordt verbonden met switches en aftakkingen naar projecten, betaal- en muntautomaten en de regiewagen voor de stream vanaf de podia. Uiteraard met een doordacht back-up plan bij eventuele storingen. 

Bevrijdingsfestival-groot

Hardware en ict support

Alle benodigde hardware (laptop's, printers, pinautomaten, etc.) wordt geleverd door NMEDIA. Alles wordt geïnstalleerd, aangesloten en voorzien van internet. In voorbereiding op het festival en tijdens het festival zijn wij aanwezig, zodat we bij eventuele storingen direct ter plekke kunnen zijn. De eventtak van NMEDIA is in 2017 verder gegaan als ICT for Events

Ga naar de website van het Bevrijdingsfestival Overijssel.

Bevrijdingsfestival-klein

Bevrijdingsfestival Overijssel

Van website tot kabels inhangen op het festivalterrein, zodat de organisatie up and running is voor deze bijzondere dag.

categorie: werk/