Open source

Wij gebruiken het open source CMS Joomla! Het is gratis te gebruiken en ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Dit is ook een waarborg voor de veiligheid: veel ogen kijken mee met nieuwe ontwikkelingen. Joomla is een van de populairste Content Management Systemen, waarop inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd. De aantrekkingskracht zit vooral in de flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten.

Zelf programmeren

Als het ontwerp of de vraag te complex is en de open source componenten niet voldoen, programmeren we zelf Joomla! componenten en modules. Door het open source karakter ben je niet gebonden. Het beheer van de website kan je in de toekomst gemakkelijk bij een andere Joomla! specialist neerleggen. In tegenstelling tot bedrijven met een eigen ontwikkelt CMS. Aan het CMS Joomla! zijn geen licentiekosten verbonden en na oplevering wordt het CMS jouw eigendom.

Onderhoud

Om het CMS Joomla! optimaal te laten functioneren, moeten er regelmatig updates geïnstalleerd worden. Zo voldoet je website altijd aan de nieuwste eisen, komen we geen bugs in en blijft hij goed beschermd blijft tegen hackers. Het is mogelijk hier een onderhoudscontract voor af te sluiten, maar dit is niet verplicht.

Inzicht in je statistieken

Wij zetten altijd Google Analytics in een website die wij maken. Zo heb je zelf inzicht in de bezoekerscijfers, zodat je de bezoekersstromen naar en binnen je website goed kan analyseren. Het is mogelijk om maandelijkse een rapportage te ontvangen.

Wat is een CMS?

De websites die wij maken kunnen voorzien worden van een CMS-systeem (Content Management System). Dit houdt in dat we een raamwerk creëren waarbinnen je tekst en beeld kunt wijzigen op je website. 

categorie: nieuws/web