Betrouwbare en snelle webshop

De Oude Bank is gespecialiseerd in krijtverf voor vloeren en meubels. Men verkoopt in deze producten in een fysieke winkel en via de website in de online webshop.

Voordat De Oude Bank klant werd bij NMEDIA, had zij een webshop op basis van een Wordpress component. Iets wat prima werkt, maar waarmee je ook tegen beperkingen aan loopt, omdat je minder dingen naar 'eigen hand' kunt zetten.

Om verder te groeien en de continuïteit te waarborgen vroeg De Oude Bank NMEDIA om de webshop om te zetten in een Joomla site en Virtuemart webshop. Wij hebben de website en webshop volledig opnieuw opgebouwd. De lay-out hebben we in dezelfde stijl gelaten. We implementeerden een Mollie betalingsmodule zodat klanten heel eenvoudig kunnen afrekenen met iDEAL. De webshop is volledig via SSL bereikbaar, zodat de veiligheid en betrouwbaarheid optimaal zijn. Via statistieken zijn de bezoekers van de website nu ook eenvoudig te managen. Nieuwe artikelen kunnen via het CMS heel eenvoudig door De Oude Bank worden toegevoegd.

Opdracht: technische realisatie
Extra's: CMS, Virtuemart, SSL, iDEAL/Mollie
Vormgeving: bestaand
Link: ga naar de website van De Oude Bank.

joomla-webshop-virtuemart-205-111

Betrouwbare en snelle webshop

Een Wordpress webshop omgezet naar een goed werkende Virtuemart webshop met SSL certificaat en Mollie iDEAL betaling.

categorie: werk/