Levend rollenspel

games-N-Stuff-groot

Games-N-Stuff organiseert het hele jaar door LARP-evenementen. LARP staat voor Levend Rollenspel. De evenementen van Games-N-Stuff combineren Middeleeuwen met fantasy. Tijdens de evenementen wordt een Middeleeuws dorp nagebootst en een verhaallijn verzonnen. Er gebeurt van alles in en rondom het dorp waar jij als deelnemer middenin belandt. Mysterieuze verdwijningen, politieke intriges, oorlogen die worden uitgevochten. Wat voor avonturen jij beleeft en met wie, heb je zelf in de hand.

Online ticketshop

Veel mensen vinden de laatste jaren hun weg naar deze fantasierijke hobby en Games-N-Stuff organiseert het hele jaar door een tal van evenementen. NMEDIA ontwikkelde hiervoor de online ticketshop. De website bestond reeds en we hebben de shop in de bestaande website en look&feel gebouwd.

Via de website voeg je heel eenvoudig de kaarten toe aan je winkelmand, waarna je wordt doorverwezen naar de betaalomgeving waar je je gegevens achterlaat en kunt betalen met iDEAL of Paypal. Als de betaling ontvangen is, ontvangt men de e-tickets per e-mail. Op de tickets wordt een barcode gegenereerd. Deze barcode kan gescand worden bij de toegangscontrole. Op verzoek van Games-N-Stuff breidden we ons standaard systeem uit met een PayPal betalingsoptie en een functie om via de backend vrijkaarten te genereren.

Opdracht: technische realisatie
Extra's: e-ticketshop
Vormgeving: binnen bestaande website
Link: Ga naar de ticketshop van Games-N-Stuff


games-N-Stuff-klein

E-tickets events Games-N-Stuff

We ontwikkelden een ticketshop, zodat LARP-spelers online via iDEAL en Paypal heel eenvoudig hun e-tickets kunnen kopen.

categorie: werk/