Volledig ict support

Tijdens het Stadsfestival in Zwolle worden de bezoekers, in en om de stadsgrachten, verrast met muziek, theater, eten, drinken en veel gezelligheid. NMEDIA verzorgt al sinds 2012 de ict support van het festival en we ontwikkelden een aantal producten op maat.

Website met online e-ticketsysteem

NMEDIA bouwde de website voor het Stadsfestival, maar we ontwikkelde ook het online e-ticketsysteem. Via de website konden mensen via IDeal hun e-tickets kopen waarna zij de tickets, voorzien van barcode, als pdf in hun mailbox kregen.

Stadsfestival-kassa

Kassaverkoop via het kassasysteem

Op het Rode Torenplein, het festivalhart, zijn tickets te koop voor de ruim 200 voorstellingen. Hiervoor maakt het festival gebruik van ons kassasysteem dat we op maat hebben gemaakt. De kassa staat in directe verbinding met de database van de website, zodat er geen conflict kan ontstaan met de online verkopen.

Programmafeed

Bij de kassa plaatsten we digitale schermen met het programma op chronologische volgorde. Locatie tijdstip en naam van de voorstelling werden getoond, alsmede de beschikbaarheid in kleur, waarbij groen betekende 'volop plek', oranje 'bijna uitverkocht' en rood 'uitverkocht'.

Stadsfestival-programmafeed

Vrijwilligers Informatie Systeem (VIAS)

Vrijwilligers konden zich via de website aanmelden via het door ons ontwikkelende systeem VIAS. In dit systeem staan duidelijk de werkdagen, gegevens en bijzonderheden opgeslagen van alle vrijwilligers. Aan het systeem zit een nieuwsbriefsysteem gekoppeld, zodat (groepen) vrijwilligers snel, laagdrempelig en eenvoudig te mailen zijn.

Internet, laptops, printers en pinautomaten

Ook de laptops, printers en pinautomaten werden via NMEDIA gehuurd. We hebben de organisatie voorzien van internet door middel van switches, militaire glasvezel en straalverbinding en leverden alles gebruiksklaar op.

Back-up

Tijdens het festival stonden we paraat om eventuele problemen op te lossen.

Ga naar de website van het Stadsfestival Zwolle.

sf-feed-klein

Online tickets kopen voor het Stadsfestival

Ruim 200 voorstellingen, online verkoop, kassaverkoop, internet op locatie, VIAS en veel meer ict oplossingen!

categorie: werk/