Met VoIP ben je overal bereikbaar op je vaste nummer. Zelfs als je op vakantie bent. Wij zijn leverancier van VoIP. En in veel gevallen ook nog eens goedkoper dan het bellen via de KPN. Maar er zijn meer voordelen!

1. Overal ter wereld bereikbaar

Je belt dus niet meer via de ouderwetse telefoonlijn, maar via internet. Maar daar merk je eigenlijk maar weinig van. Je houdt gewoon hetzelfde telefoonnummer en je belt gewoon met een telefoon (of headset als je dat prettiger vindt). Je hoeft dus geen vaste telefoonlijn meer te hebben. Een internetverbinding is voldoende. En zelfs als je een internetstoring is, kunnen de meeste VoIP providers op dat moment de gesprekken doorschakelen naar je mobiele telefoon.

2. VoIP is goedkoper

Bellen via VoIP is in veel gevallen goedkoper dan het bellen met een vaste lijn. Het starttarief van een VoIP gesprek naar een vaste lijn is bijna 3x zo goedkoop en bellen naar andere VoIP nummers bij dezelfde provider is zelfs helemaal gratis. Ook zijn er geen kosten verbonden aan het intern bellen met elkaar via een (virtuele) telefooncentrale. En, het abonnement bij de KPN kan worden opgezegd. Omdat je overal ter wereld kunt bellen was bellen met een klant in Nederland tijdens een vakantie in Aruba nog nooit zo goedkoop!

3. Een vast telefoonnummer

Met VoiP bel je met een vast nummer en dat staat net even wat professioneler dan bellen met een mobiel.Heb je nu nog geen vast nummer? Geen probleem, wij vragen er een voor je aan. Dat kost je niks extra, want het zit bij je abonnement in.

4. Flexibel: het nieuwe werken

In principe kun je overal je usb headset of VoIP telefoon ‘inpluggen’, als je maar een internetverbinding hebt. Ook het doorschakelen naar een mobiel kan heel eenvoudig. Zo kun je werken waar je wilt en toch op je vaste lijn bereikbaar zijn.

5. Je eigen digitale receptioniste

Toets 1 voor personeelszaken, toets 2 voor financiën, toets 3 voor ??? Als je de telefoontjes via een centrale laat lopen, is de beller sneller bij de juiste persoon. Dit kun je digitaal regelen, dus je hebt geen kosten voor een dure telefooncentrale.

6. Geen telefoons noodzakelijk

Om te kunnen bellen via VoIP moeten de toestellen wel vernieuwd worden. Maar de kosten hiervoor verdienen zich op termijn zeker terug. Ook is het mogelijk om via een headset te bellen met behulp van een (gratis) programma op je computer, of een app op je smartphone. Dit heet een 'softphone'. Je hebt dan helemaal geen telefoon meer nodig. Scheelt weer ruimte op je bureau!

Reseller van VoIP

VoIP is ideaal voor de kleine ondernemer en het MKB die via een vast nummer bereikbaar wil zijn. NMEDIA ict is reseller van VoIP telefonie. Indien je geïnteresseerd bent, doen we je graag vrijblijvend een offerte toekomen. Dan kun je zelf beoordelen of VoIP wat voor jou is.

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op voor een kennismaking.

Adviesaanvraag VoIP

[Form voip not found!]

voip

Wat is VoIP eigenlijk?

Er is al een lange tijd de beweging alle diensten over één verbinding te laten lopen (internet). Je kent de aanbiedingen wel van internet, tv en bellen in één bundel. Bellen over internet heet VoIP (Voice over IP oftewel het overbrengen van geluid via het internet).