banner-mindtime

Wat is online back-up?

Met de online back-up worden je bestanden en mail via een beveiligde internetverbinding (SSL) versleuteld op een beveiligde server opgeslagen zodat de back-up altijd bruikbaar is na brand, waterschade, diefstal etc. Via internet kun je, met je eigen account, bestanden uit de back-up eenvoudig terughalen.

PC back-up of Pro back-up?

Werk je met één laptop of pc, dan is PC back-up de ideale automatische back-up oplossing. De Pro back-up is de online back-up voor het hele kantoor, één of meer servers en/of pc's. Er zijn standaard back-upmodules voor Exchange, SQL, Mysql, Sharepoint.

Wat kost Online back-up?

PC Backup
 
10Gb € 7
20GB € 12
Pro Backup
 
10Gb € 20
20Gb € 30
50Gb € 70

 

Prijzen per maand, exclusief BTW.

Proefaccount: ervaar het zelf!

Om de online back-up uit te proberen kun je een gratis proefaccount aanmaken. Deze proefaccount is een maand bruikbaar en kan daarna eenvoudig worden omgezet in een betaalde variant. Om een back-up te maken van bestanden van één (je eigen) pc, kies je de pc-back-up. Om met meerdere pc's gebruik te maken van de online-back-up, kies je voor de pro-back-up.

Maak hier een proefaccount aan.
Download hier de handleiding om de online back-up zelf te installeren. [pdf]

Wil je niet online 'in de cloud' werken?

Dan is een NAS misschien iets voor jou.  

Online back-up

NMEDIA biedt in samenwerking met Mindtime Online Back-up een gebruiksvriendelijke en volledig automatische online back-up service aan. Alle data wordt versleuteld verzonden en opgeslagen op beveiligde servers. Doordat de data niet in hetzelfde pand wordt bewaard als de originele data, blijft de back-up bruikbaar na bijvoorbeeld brand, waterschade of diefstal.