Registratie domeinnamen

Via NMEDIA kan je een domeinnaam registreren, bijvoorbeeld bedrijfsnaam.nl, maar ook .eu, .be, .com, .org, .info, .biz, .de, .nu, is mogelijk. Hier zijn jaarlijks domeinkosten aan verbonden. Een domeinnaam wordt geregistreerd bij de Nederlandse Domeinregistratie. Voor de aanvraag of een verhuizing van een domein moet je een registratieformulier invullen. Neem contact met ons op, we begeleiden je graag.

.nl, .eu, .be € 23
.com, .org, .info, .biz € 35
.de, .nu € 49
(prijzen per jaar, excl. btw)  

 

Hosting

Een website neemt, net zoals bijvoorbeeld de bestanden op je computer, ruimte in. Deze data wordt op een server opgeslagen, zodat de gegevens op je website altijd online staan. De inhoud van je website (bijvoorbeeld filmpjes en foto's) en de hoeveelheid aan mail bepaalt de hoeveelheid ruimte die je op de server nodig hebt. Het huren van ruimte op de server wordt hosting genoemd. Afhankelijk van de schijfruimte en het dataverkeer wordt bepaald welk hostingpakket voor jouw site geschikt is.

Pakket Basis Pro Extra 1Gb 4Gb
Schijfruimte 50Mb 100Mb 300Mb 1000MB 4000Mb
Dataverkeer 1Gb 2Gb 5Gb 10Gb 40Gb
Database/CMS nee 1 2 2 2
Prijs per jaar (ex btw) € 50 € 100 € 150 € 250 € 500


Spam- en virusfilter voor € 24 per jaar

Binnen je hostingpakket kan ook je een spam-en virusfilter aan je e-mail koppelen, zodat je e-mail op spam en virussen gescand wordt voordat deze in je mailbox terechtkomt. Je hoeft geen anti-spam software meer te installeren op je pc. Het filter wordt continu ge-update met de nieuwste anti-spam-technieken en 'blacklists' en draait op een cluster van e-mailservers. Bij het afsluiten van een hostingcontract is het spam- en virusfilter optioneel. Voor deze service betaal je € 24,- per jaar, per domein. Het filter geldt voor alle e-mailadressen van het domein.

HTTPS (SSL-certificaat)

Door gebruik te maken van een SSL-certificaat maak je jouw website veilig. Je zorgt ervoor dat het internetverkeer tussen bezoekers van je website en jouw servers niet kan worden onderschept. Een SSL certificaat heb je al vanaf € 12,50 per jaar. Daarnaast betaal je eenmalig € 75,- om het SSL in je website te bouwen en alle instellingen juist te zetten. Genoemde bedragen zijn exclusief btw. Meer informatie over SSL vind je hier. 

Webmail

Wanneer je website bij NMEDIA wordt gehost, krijg je gratis toegang tot webmail, zodat je overal ter wereld je mail kunt bekijken en beantwoorden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wil je een domein registreren of je hosting via NMEDIA laten verlopen?
Neem dan contact met ons op.

 

Domeinnaam & hosting

Voordat je website online gezet kan worden, moet je een domeinnaam registreren en ruimte huren op een server (hosting). NMEDIA heeft een eigen server in Amsterdam en verzorgt domeinregistratie en hosting. Bij storing op je website heb je één aanspreekpunt en zijn eventuele problemen snel verholpen.