De persoonlijke aanpak

Wij maken een eigen ict- of communicatieprofessional voor ieder bedrijf toegankelijk. En dat kan al vanaf één uur per kwartaal. 

Onze ict- of communicatieprofessional kan worden ingezet om je ict- of communicatieafdeling tijdelijk op te schalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra expertise om een project te realiseren, als sparringspartner van een vaste medewerker of bij tijdelijke vervanging bij ziekte of verlof.

Je hebt trouwens altijd een vast aanspreekpunt, de inzet is flexibel, je krijgt gegarandeerd een frisse blik over jouw organisatie, we handelen vanuit het bedrijfsbelang en we denken altijd met je mee

WiFi support

Heb je problemen met WiFi op de werkvloer of wil je een gratis advies gesprek over hoe je WiFi kan gaan inzetten in je huidige netwerk?

Mail  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we mailen je terug om een afspraak in te plannen.

 

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

Ga naar de homepagina

UCI-groot1

UCI Wereldbekerwedstrijd baanwielrennen op rolletjes

Van 11 t/m 13 november 2016 was Omnisport Apeldoorn gastheer van een UCI Wereldbekerwedstrijd baanwielrennen. Wij leverden WiFi en printers voor de organisatie. Lees meer.

verhuizing-nieuws

Verhuizing domeinen naar nieuwe server

We zijn begonnen met de verhuizing van de domeinen van onze klanten naar een nieuwe server. Deze server is makkelijker schaalbaar, is sneller en draait met op PHP 5.4 en MySQL 5.1, Plesk 11.5 en nieuwe versie van webmail Horde 5.1.4. Hiermee is ons hostingplatform weer up-to-date en draaien Joomla3.x en de nieuwste componenten probleemloos.

Een gezellig en zonnig Stadsfestival 2014

Begin september stond Zwolle weer in het teken van het Stadsfsetival. NMEDIA ondersteunde het festival met een online ticket-systeem, een kassa-syteem, de website, een nieuwsbrief en ICT-support op locatie. Lees meer...

Let op! 8 april 2014:
Ondersteuning Windows XP eindigt

Op 8 april 2014 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor het al meer dan 10 jaar oude Windows XP en Office 2003. Dit betekent dat je geen (beveiligings)updates voor Windows XP en Office 2003 meer ontvangt van Microsoft. Dat kan grote gevolgen hebben voor de beveiliging en privacy van jouw bedrijfsinformatie. Lees meer over beëindiging Windows XP.