Ict oplossingen voor web, kantoor en festivals

NMEDIA is hét aanspreekpunt voor alle kleine en grote ict oplossingen. Alle ict zaken onder 1 dak, een vast aanspreekpunt, een persoonlijke, open, laagdrempelige aanpak, persoonlijke begeleiding en systemen op maat en we denken altijd met je mee. Dat is waar wij voor staan!

WiFi support

Heb je problemen met WiFi op de werkvloer of wil je een gratis advies gesprek over hoe je WiFi kan gaan inzetten in je huidige netwerk?

Mail  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we mailen je terug om een afspraak in te plannen.

Onlangs mochten we bij Blendle hun WiFi infra vervangen. Een gave klus! Lees hier meer: Betrouwbaar en modulair wifinetwerk voor Blendle.

Weet je trouwens het verschil tussen WiFi en internet? Lees ons blog op ICT for Events site.

 

Bevrijdingsfestival groot

Opbouw Bevrijdingsfestival weer van start

Van 28 april t/m 8 mei 2017 zijn we weer te vinden in het Weezenlandenpark Zwolle voor de opbouw en afbouw van het Bevrijdingsfestival Overijssel. We zijn die periode mogelijk wat minder goed bereikbaar op onze kantoortelefoon, maar spreek een voicemail in of stuur een mail. We proberen je dan zo spoedig mogelijk te helpen. Alle lopende SLA's zijn natuurlijk gegarandeerd. Lees wat we voor het Bevrijdingsfestival doen...

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

Ga naar de homepagina

ict-for-events-nieuws

NMEDIA breidt uit met ICT for events!

Na bijna 15 jaar ervaring met en op events, is ons aanbod flink gegroeid. We leggen niet alleen internet aan op indoor en outdoor events, maar verhuren en installeren ook laptops, printers en telefoons. En we ontwikkelden ook software for events, zoals e-ticketsystemen en een managementtool voor de accreditatie en registratie. Lees meer.

UCI-groot1

UCI Wereldbekerwedstrijd baanwielrennen op rolletjes

Van 11 t/m 13 november 2016 was Omnisport Apeldoorn gastheer van een UCI Wereldbekerwedstrijd baanwielrennen. Wij leverden WiFi en printers voor de organisatie. Lees meer.

verhuizing-nieuws

Verhuizing domeinen naar nieuwe server

We zijn begonnen met de verhuizing van de domeinen van onze klanten naar een nieuwe server. Deze server is makkelijker schaalbaar, is sneller en draait met op PHP 5.4 en MySQL 5.1, Plesk 11.5 en nieuwe versie van webmail Horde 5.1.4. Hiermee is ons hostingplatform weer up-to-date en draaien Joomla3.x en de nieuwste componenten probleemloos.

Een gezellig en zonnig Stadsfestival 2014

Begin september stond Zwolle weer in het teken van het Stadsfsetival. NMEDIA ondersteunde het festival met een online ticket-systeem, een kassa-syteem, de website, een nieuwsbrief en ICT-support op locatie. Lees meer...

Let op! 8 april 2014:
Ondersteuning Windows XP eindigt

Op 8 april 2014 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor het al meer dan 10 jaar oude Windows XP en Office 2003. Dit betekent dat je geen (beveiligings)updates voor Windows XP en Office 2003 meer ontvangt van Microsoft. Dat kan grote gevolgen hebben voor de beveiliging en privacy van jouw bedrijfsinformatie. Lees meer over beëindiging Windows XP.